astesorg@gmail.com Dec/ 14/ 2020 | 1

ACTES 2021- virtual edition, i kombinuar në varësi nga… situata pandemisë…

Bashkohuni me ne dt 12-13 Nëntor 2021, ne Tirane, Shqipëri, me slloganin…

“Me këmbëngulje dhe ide të qarta, gjithshka është e mundur”

Të nderuar Kolege dhe profesionistë të mjekësisë që merreni me menaxhimin e Traumave dhe Urgjencës kirurgjikale dhe jo vetëm…
Në emër të Komitetit Organizator, ju ftojmë të bëheni pjesë e “5-th Annual Albanian Congress of Trauma & Emergency Surgery” – ACTES 2021…

Të organizuar nga:

UMT (University of Medicine of Tirana) & Departamenti i Kirurgjise i Fakultetit të Mjekësisë & ASTES (Albanian Society for Trauma & Emergency Surgery)
ACTES 2021 do të zhvillohet në 2 ditë
Eventi është në process akreditimi 12 pikë

Presidentet e ACTES 2021

Prof.Dr. Arben GJATA, MD, Ph.D.
Prof.Dr. Xheladin DRACINI, MD, Ph.D.
Prof.Dr. Etmont CELIKU, MD, Ph.D.
Asc.Prof.Dr. Agron DOGJANI, MD, Ph.D., FACS, FISS, FICS

Sekretar i përgjithshëm i ACTES 2021:
Ilir Alimehmeti MD, Ph.D

Event Address: Street Dibra 1001, Tirana, Albania

Congress Secretary

astes.office@gmail.con , astesorg@gmail.com ; abstract.submision@astes.org.al
Mobile; +355698180015; Mobile; +355693465944;
Website; https://astes.org.al

Congress SecretaryOne Reply to “ACTES 2021 – start Registrations…”

 1. Njoftimi i Dytë për ACTES 2021.
  Të nderuar kolegë,
  Pas kurorëzimit me sukses të ACTES 2020 – Virtual Edition, për shkak të COVID19 ..model për tu marrë shëmbull për mënyrën e organizimit, nivelin shkencor, topikën…
  Kemi kënaqësinë tu ftojmë dhe të fillojme pregatitjet, për të vazhduar traditën për ACTES 2021- virtual edition, i kombinuar në varësi nga… situata pandemisë…
  Bashkohuni me ne dt 12-13 Nëntor 2021, ne Tirane, Shqipëri, me slloganin…
  “Me këmbëngulje dhe ide të qarta, gjithshka është e mundur”
  Ju lutem nxitoni në regjistrimin, dhe dergimin e ahstracteve ….koha kalon shpejt…
  Linku i regjistrimit në ACTES 2021;
  https://docs.google.com/…/15F8OE0gnlSwXV4iW0D2t…/edit…
  Linku i dërgimit të Abstracteve në ACTES 2021;
  https://docs.google.com/…/1bByB0Vw_6…/edit…
  Ju lutem nxitoni në dërgimin e abstracteve, koha kalon shpejt…
  Për modelin e Abstractit (Abstract Template) kliko këtu, https://drive.google.com/…/11ghIxK6vq5EYIrJlM4Z…/view…
  Për topiken e ACTES 2021 kliko këtu,
  https://drive.google.com/…/1oqSA4rTA2q425y0VtzI…/view…
  Congress Secretary
  astes.office@gmail.com , astesorg@gmail.com ; abstract.submision@astes.org.al
  Mobile; +355698180015;+355693465944;
  Website; https://astes.org.al
  #astes_org #UMT #actes2021 #atls_albania #ajtes_journal #trauma #emergency #surgery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *